De markt met professionele schoonmaak kent grootse en leidende A-merken, maar ook huismerken. Deze private labels laten zich herkennen door middel van een samengesteld product, maar dan wel voorzien van een etiket met eigen logo. Wist u dat u via Gelecon uw eigen reinigingsmiddelen onder private label kunt laten maken?

Private label, zo geregeld!
In de wereld van de schoonmaak geldt eigenlijk maar één ding: een product moet doen wat het beloofd te doen. Bij het hebben van een eigen label dient er altijd onderzoek gedaan te worden, zoals naar de werking van het product, de product samenstelling, kleur en geur. Gelukkig hoeft het onderzoek voor u niet zo ver te gaan, want dat hebben wij al gedaan. Omdat Gelecon al 40 jaar in het vak zit, weten wij inmiddels als geen ander welk middel uitermate effectief werkt en in de smaak valt bij klanten. Wij fungeren dan ook graag als private label leverancier om uw eigen merk uit te brengen.

De voordelen
Anders dan u zelf op onderzoek uit gaat behoren onze samengestelde reinigingsmiddelen al tot de wettelijke verplichtingen waaraan een product moet voldoen. Denk hierbij aan een opgebouwd productdossier met product- en veiligheidsbladen, toegestane grondstoffen en labelling. Het is weliswaar geen uniek en onderscheidend product, maar wel één die doet wat het beloofd en tevens voorzien van uw eigen logo en informatie om uw zichtbaarheid te vergroten.

Reinigingsmiddelen en meer
Gelecon verkoopt alles voor de professionele schoonmaak, echter zijn de voornaamste producten om onder private label uit te brengen toch wel een reeks aan deze reinigingsproducten:

  • Sanitair

Een alkalische reiniger voor zowel in als om sanitaire ruimtes en toe te passen op alle waterbestendige oppervlakken.

  • Interieur

Een dagelijkse en neutrale reiniger voor de reiniging van het gehele interieur.

  • Vloer

Een universele reiniger voor alle waterbestendige vloeren. Te gebruiken in schrobzuigmachines of te verwerken in emmer.

  • Ontkalker

Snel werkende ontkalker voor het periodiek reinigen van sanitaire ruimten. Dit product verwijdert o.a. kalksteen van zuurbestendige oppervlakken.

  • Vuilniszakken

Vuilniszakken voorzien van uw eigen logo? Wij kunnen het voor u regelen.

Meer info
Naast bovenstaande producten kunnen wij ook andere producten voorzien van een private label etiket. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze Sales Support.