Gelecon | Technische Service

ONZE MONTEURS STAAN KLAAR OM U VAN DIENST TE ZIJN

Gelecon is expert op het gebied van technische services. Heeft u een probleem met een product of machine? Onze monteurs komen graag naar u toe en lossen het probleem ter plekke voor u op.

(Nieuwbouw) installaties

Machines en apparaten worden standaard geleverd. Wilt u toch liever een schoonmaakmachine met bepaalde specificaties en met andere mogelijkheden dan de standaard? Gelecon is gespecialiseerd in het bouwen van custom build installaties. Wilt u op een apparaat bijvoorbeeld een andere tank, meer vermogen of een specifiek aantal haspels? Wij maken het mogelijk voor u. Uw op maat gemaakte nieuwbouw installatie wordt hierna afgeleverd met een uitgebreide werkinstructie, zodat u meteen aan de slag kan. U tevreden, wij tevreden.

Ook wanneer u bij ons standaard apparaten heeft aangeschaft, dan komt onze vakkundige servicemonteur graag bij u langs om deze op de door u gewenste plek te installeren en u van advies te voorzien om langdurig gebruik te maken van de apparatuur.

Onderhoud

De machines die Gelecon verkoopt zijn gebouwd met het oog op een lange levensduur. Machines blijven echter technische apparaten en die hebben onderhoud nodig. De voordelen van goed onderhoud zijn:

 • Verlenging levensduur
 • Machine blijft betrouwbaar en veilig door optimale prestatie
 • Lagere kosten

Gelecon levert geen standaard pakket aan diensten, maar de serviceverlening wordt afgestemd op de specifieke behoefte van de klant. U kunt bij ons op aanvraag onderhoud aanvragen, maar u kunt ook een jaarlijks servicecontract afsluiten. U heeft de keuze uit 5 pakketten:

Basis tot 200 uur per jaar Uitgebreid 200 tot 400 uur per jaar Optimaal 400 tot 600 uur per jaar Full service Contract, zonder slijtdelen Full service contract incl.slijtdelen
Aantal preventieve onderhoudsbeurten per jaar 1 2 3 Volgens afspraak 1,2,3 of vaker Volgens afspraak 1,2,3 of vaker
Onderdelen Nee Nee Nee Ja, geen slijtdelen Ja ook de slijtdelen
Incl. storingen Nee Nee Nee Ja Ja
Jaarlijkse NEN 3140 keuring Ja Ja Ja Ja Ja
Geen arbeidsloon Ja Ja Ja Ja, ook niet bij storingen Ja, ook niet bij storingen
Service aan huis Ja Ja Ja Ja Ja
Garantie op Fimap machine verlengd tot 2 jaar* 2 jaar* 2 jaar* 2 jaar* 2 jaar*
Onderdelen gratis onder garantie Ja** Ja** Ja** Ja** n.v.t.
Voorrijkosten gratis onder garantie Ja Ja Ja Ja Ja

 

* Voor eventuele batterijen geldt 100% in het eerste jaar en 50% in het tweede jaar.
** Geldt niet voor normaal slijtende onderdelen als borstels, padhouders en rubbers .
Op verzoek leveren wij 24/7 service.

Reparaties

Werkt uw apparaat niet meer naar behoren of is er een storing? Vervelend. Uiteraard horen reparaties ook bij onze technische service. Neem contact met ons op en wij helpen u direct met uw probleem. Bij defecte machines of apparaten maken we graag een afspraak om het probleem te verhelpen. Onze technische monteurs kunnen ter plekke vaststellen wat er moet gebeuren om een installatie volledig operationeel te maken en te houden. Daarnaast hebben wij ook een technische afdeling met een werkplaats waar onze monteurs het probleem snel en deskundig kunnen oplossen.

Op verzoek leveren wij 24/7 service.

Vervangende machine huren

Bij een defecte machine bieden wij een vervangende machine aan die u kan huren met 40% korting op de bestaande huurprijs. Indien uw eigen machine niet binnen 10 werkdagen is gerepareerd, dan krijgt u 100% korting over de resterende dagen.

Wanneer u met een defect apparaat onze showroom bezoekt, bekijken wij altijd of we het apparaat direct kunnen repareren. Is het probleem niet binnen een half uur verholpen? Dan plannen wij de reparatie in. U kunt dan eventueel een vervangende machine huren.

Keuringen

Veiligheid en elektronica zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is het van belang om installaties jaarlijks te laten keuren. Keuringen verrichten wij op verzoek of wanneer u bij ons een onderhoudsabonnement heeft afgesloten. Onze keuringen:

 • Elektrische veiligheidskeuring – NEN 3140 (wettelijk verplicht)
 • Draagbaar klimmateriaal inspectie (wettelijk verplicht)
 • Andere veiligheidskeuringen

Sanitaire inrichting

Wilt u uw sanitaire ruimte vernieuwen of aanpassen? Onze specialisten nemen graag een kijkje en geven u advies voor de meest efficiënte inrichting. Daarnaast installeren wij de producten op de gewenste plek.

Wilt u gebruik maken van onze technische services?

Ik help u graag verder!

  Stuur mij een email

   Bel mij terug

    Ik wil een offerte