Snel, effectief en duurzaam schoonmaken met de Numatic 244NX

 In Gelecon nieuws

Maak kennis met de Numatic 244NX. Met deze compacte en geavanceerde schrobzuigmachine maakt u snel, effectief en duurzaam schoon met een schone en droge vloer als resultaat.

Schoon, droog en veilig
Bij het schoonmaken van kleine en drukke oppervlakken wordt vaak gekozen voor handmatig moppen of zelfs traditioneel dweilen. Vloeren worden hierdoor onnodig nat en de resultaten zijn matig en inconsistent. Door de inzet van de Numatic 244NX krijgt u schone, droge en veilige vloeren. De lichtgewicht machine is zeer gebruiksvriendelijk, heeft een gecontroleerde en eenvoudige bediening en een handige parkeerstand functie.

Besparing
De arbeidskosten kunnen tot wel 70% omlaag en het waterverbruik tot wel 80%. Reinigingsprestaties in één handeling worden bereikt door een combinatie van borsteldruk, krachtige aandrijfmotoren en de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats. Overschakelen op de 244NX levert bij een gebruik van 5 minuten per dag al een besparing op waardoor de machinekosten al in 3 jaar kunnen worden terugverdiend.

Voordelen Numatic 244NX

  • 70% besparing op de schoonmaakkosten
  • 80% minder waterverbruik
  • Krachtige NX300 high power lithium batterij
  • 80 minuten werktijd
  • Snel opladen in 1 uur

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Numatic 244NX? Lees hier meer informatie over de schrobzuigmachine. De 244NX is binnenkort te bewonderen in onze showroom en bij interesse kan één van onze vertegenwoordigers een demo bij u op locatie verzorgen. Pre-order is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze Sales Support.

Recommended Posts