Sanitaire Ruimte Reinigen: Ontdek de Kracht van Sanet Pools

Het reinigen van sanitaire ruimtes kan een uitdaging zijn. Aan de ene kant moet kalk worden verwijderd, terwijl aan de andere kant vet moet worden aangepakt. Elke taak vereist een specifieke reinigingsmethode en chemie: zure reinigers voor ontkalking en alkalische reinigers voor ontvetting. Dit kan tijdrovend zijn en vereist specifieke kennis. Voor ondernemers is het lastig om al het personeel continu te trainen, zeker met frequente personeelswisselingen. Daarom heeft Tana een oplossing ontwikkeld: een reinigingsmiddel dat zowel kan ontvetten als ontkalken.

Maak Kennis met Sanet Pools

Oorspronkelijk ontworpen als zwembadreiniger, is Sanet Pools ook ideaal voor de meeste sanitaire ruimtes. Deze krachtige reiniger heeft een pH-waarde van 0, wat betekent dat het van nature een zure reiniger is. Hoe kan deze reiniger dan ook ontvetten? Dat is het geheim van de smid, en Tana houdt deze unieke formule graag geheim.

Veelzijdige Reinigingskracht

Sanet Pools verwijdert eenvoudig kalkaanslag, urinekristallen en zeepresten, evenals hardnekkige vet- en albumine-aanslag. Dankzij de schuimvormige verstuiving blijft het product beter hechten aan verticale oppervlakken, wat zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging.

Voordelen van Sanet Pools:

  • Twee-in-één reiniger: Bespaar tijd en moeite met één product dat zowel ontkalkt als ontvet.
  • Efficiëntie: De schuimvorm zorgt voor een betere greep op oppervlakken, wat resulteert in een grondige reiniging.
  • Gebruiksgemak: Minder tijd en middelen nodig voor training van personeel dankzij de veelzijdigheid van het product.

Benieuwd naar de Mogelijkheden?

Ontdek hoe Sanet Pools uw sanitaire ruimte efficiënter en effectiever kan reinigen. Neem contact met ons op voor een advies of een aanbod op maat.

Optimaliseer uw reinigingsproces met Tana’s Sanet Pools en ervaar het gemak en de kracht van een alles-in-één oplossing.