Robotics Uitgelegd.

Bij Gelecon omarmen we de toekomst van schoonmaak met passie. De groeiende vraag naar hygiëne, efficiëntie en duurzaamheid vereist innovatieve oplossingen. In een tijd waarin menskracht schaarser wordt, streven we naar een vlekkeloze omgeving door de kracht van zowel mens als machine te bundelen.

Daarom introduceren we met trots de revolutie in de schoonmaakbranche: de autonome schoonmaakrobots van Gausium Robotics. Als bewakers van schone ruimtes en met onze kernwaarde van diepgaande kennis en de beste reinigingsoplossingen voor de beste prijs, brengen we een perfecte combinatie van technologie en expertise naar uw omgeving.

Ontzorging

Wanneer u kiest voor onze diensten, sturen we niet alleen hooggekwalificeerde adviseurs, maar ook betrokken professionals die persoonlijk bij u op locatie komen. Dit stelt ons in staat om uw specifieke uitdagingen te analyseren en te identificeren waar voor u de grootste winst te behalen valt op het gebied van reiniging.

Onze toegewijde adviseurs kijken verder dan standaardoplossingen en richten zich op het begrijpen van uw unieke behoeften. Tijdens het bezoek op locatie nemen we de tijd om uw facilitaire processen in kaart te brengen en te beoordelen hoe we deze kunnen optimaliseren. We zijn er niet alleen om te vertellen wat we doen; we luisteren naar uw specifieke vereisten en streven ernaar om samen met u te werken aan een oplossing die perfect aansluit bij uw bedrijf.

Vanaf het eerste contact tot het uitvoeren van periodiek onderhoud op locatie, begeleiden we u van A tot Z. Het vooraf ingestelde reinigingsprogramma zorgt voor een moeiteloze schoonmaakervaring zonder gedoe rond specifieke instructies of personeelsrotatie. Het waarneembare resultaat wordt niet alleen direct behaald, maar ook consequent gehandhaafd, waardoor uw facilitaire processen efficiënt blijven draaien.

Rendement (ROI) 

Dankzij de naadloze integratie van onze machine in uw team, verkrijgt u een helder inzicht in uw Return on Investment (ROI) en realiseert u directe besparingen op de lange termijn. De machine vervult een essentiële rol binnen uw operationele processen, waardoor u kunt profiteren van een doeltreffende en efficiënte bijdrage aan uw bedrijfsresultaten.

Het verminderen van verzuim, het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, met name op gespecialiseerde schoonmaaktaken, en het benutten van kansen met robotica in nieuwe aanbestedingen dragen bij aan een financieel, duurzaam en maatschappelijk rendement.

Kennis

Onze adviseurs zijn deskundig in het beoordelen van uw faciliteiten en het ontwikkelen van op maat gemaakte reinigingsprogramma’s die nauw aansluiten op uw specifieke behoeften. Met een gedegen kennis van reinigingsprotocollen en aanzienlijke ervaring in de branche zorgen onze adviseurs voor optimale reinigingsprestaties voor uw faciliteit.

Als experts op het gebied van reiniging fungeren onze adviseurs ook als partners bij het optimaliseren van uw facilitaire processen. Ze begrijpen de specifieke uitdagingen van uw bedrijf en werken nauw samen met uw team om een vlotte integratie van ons reinigingsprogramma te waarborgen. Periodieke bezoeken aan uw locatie stellen hen in staat om prestaties te beoordelen, feedback te verzamelen en eventuele aanpassingen door te voeren, zodat het reinigingsproces consistent voldoet aan uw verwachtingen.

Stuit je onverwacht op een storing? Geen zorgen! Ons serviceteam staat razendsnel paraat om ervoor te zorgen dat uw machine binnen de kortste keren weer operationeel is. Bij Gelecon doen we er alles aan om downtime tot een minimum te beperken en je robot snel weer aan het werk te krijgen.

Fimap Co-Bot

De Fimap CB-1 is een co-bot schrobzuigmachine die werkt met geautomatiseerde reinigingsprogramma’s. Wat deze machine uniek maakt, is het hoge niveau van gebruiksvriendelijkheid dat op elk werkniveau kan worden ingesteld. Gemiddeld bespaar je 45% aan werktijd door de introductie van deze machine.

  • Werkbreedte: 55 cm
  • Reinigingscapaciteit: 2.000 m² op een volle acculading
  • Accu: Li-ion
  • Sensoren: Hooggevoelige waarnemingssensoren
  • Bediening: Gebruiksvriendelijk touchscreenpaneel

Als u wilt weten of de Fimap CB1 geschikt is voor uw specifieke opdracht, kunt u vrijblijvend een demo aanvragen bij Gelecon. Dit geeft u de kans om de machine in actie te zien en te beoordelen of deze voldoet aan uw reinigingsbehoeften.

 

Sollicitatieprocedure van uw nieuwe robot collega.

Bij het werven en inwerken van een nieuwe medewerker gaat aanzienlijke tijd en aandacht uit naar het verzekeren van een vlotte integratie op de werkplek. Onze inzet voor het creëren van een optimaal startpunt voor nieuwe teamleden geldt evenzeer voor uw nieuwe robotic collega’s. Hieronder vindt u een overzicht van het sollicitatieproces van uw robotische collega.

1. Eerste kennismaking

Op het moment dat u kennis wilt maken met uw potentieel nieuwe collega kunt u een eerste kennismaking inplannen. U kunt hier uw wensen kenbaar maken en met eigen ogen zien of uw kandidaat opgewassen is tegen de klus.

Iedereen enthousiast? Snel naar stap 2!

2. Voorstel

Bent u na de kennismaking nog enthousiast?

Dan ontvangt u van ons een voorstel met alle benodigde informatie.
Hoe zit het met onderhoud, rendement, levensduur en gebruiksvriendelijkheid? Alles komt aan bod, zodat uw collega een verzorgde start heeft op de nieuwe werkplek.

Daarnaast kunt u zich bezig houden met zaken die er écht toe doen.

3. Werkplek intergratie

Uw nieuwe collega kan natuurlijk niet zonder de nodigde begeleiding beginnen op de klus, geen zorgen.

Gelecon regelt de collega in naar behoefte zodat die vliegend het inwerktraject door kan gaan.
Nadat de collega alles begrijpt en het werk perfect beheerst zijn wij tevreden. U ook?

De jaarlijkse functioneringsgesprekken worden door Gelecon gevoerd, dit zodat uw collega ten alle tijden top presteert!

Bent u nog op zoek naar een nieuwe collega?

De mogelijkheden bespreken om een robot in uw bedrijf te implementeren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld