Gelecon | Over Ons

WIJ ZIJN AL 40 JAAR MARKTLEIDER VOOR ALLES OP HET GEBIED VAN SCHOONMAAK

Gelecon is ontstaan vanuit een gedreven handelsgeest met passie en liefde voor het schoonmaakvak.

Over ons

Gelecon is al 40 jaar marktleider in de regio Haaglanden en omstreken voor alles op het gebied van professionele schoonmaak. Wij leveren hoogwaardige en kwalitatieve hygiënische voorzieningen, reinigingsmiddelen, -materialen en -machines. Ook zijn wij inzetbaar als ondersteuning voor technische services en hebben wij een opleidingscentrum voor specifieke schoonmaaktrainingen.

Een stukje geschiedenis

Gelecon. Wat in 1980 ooit begon met een kleine winkel in het centrum van Den Haag is in de jaren erna uitgegroeid tot een van de sterkste spelers in de professionele schoonmaakbranche. Leen Verhagen, de oorspronkelijke eigenaar van Gelecon, voorzag deze toekomst. Althans, hij had er het volste vertrouwen, zelfs in de tijd waarin de rol van toeleverancier sterk veranderde. Na een gezonde groei en een flinke uitbreiding binnen het bedrijf droeg Leen het bedrijf in 2008 over aan zijn zoon Christiaan Verhagen. Samen met bedrijfspartner Michael van der Linden werden de twee eigenaar van Gelecon. Vandaag de dag wordt er gewerkt met meer dan 12.000 producten, wordt er via eigen vervoer geleverd aan meer dan 2000 bedrijven en hebben we meer dan 12.500 orders per jaar. Bij zakelijke, maatschappelijke en duurzame veranderingen wordt er tijdig aangehaakt door dynamisch mee te bewegen. Door continue kwaliteit en service te leveren blijft Gelecon niet alleen nu, maar ook in de toekomst een toonaangevende en onderscheidende marktspeler. En daar zijn we trots op!

Missie

Het is onze missie om bij te dragen aan een schone, veilige en gezonde werkomgeving. Wij leveren de beste professionele totaaloplossingen passend op uw vraag. Dankzij onze specialistische kennis van producten, materialen en systemen streven we ernaar om de klant te voorzien van een gedegen advies op maat om de schoonmaakklus zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Visie

Gelecon streeft ernaar om de meest toonaangevende marktspeler te zijn op het gebied van professionele schoonmaak. Dit doen wij niet alleen door continu in te spelen op de nieuwste productontwikkelingen, maar ook om onze klanten de beste ondersteuning en oplossing te bieden om op lange termijn samen succesvol te kunnen zijn.

Werken bij ons?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures! 

Bedrijfsinformatie

Wilt u graag zien welke oplossingen wij bieden om het schoonmaken efficiënt te verbeteren? Kom dan eens langs in onze showroom. Gelecon zit gevestigd in de regio Den Haag.

Afhalen?
Wilt u direct producten afnemen? Dat kan! Achter onze showroom zit ons magazijn van 2000 m2. Alle producten die op voorraad zijn, kunt u meteen meenemen. U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Bezoekadres
Ridder Snouckaertlaan 15
2273 HZ Voorburg

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30 uur

Wilt u meer weten over ons bedrijf?

Ik vertel u er graag over!

    Stuur mij een email

      Bel mij terug

        Ik wil een offerte