Lease de nieuwste schoonmaakmachines met Gelecon Lease & Rental

 In Gelecon nieuws

Gelecon breidt opnieuw uit. Maak kennis met ons nieuwe Lease & Rental programma. Wij presenteren een optimaal assortiment van professionele schoonmaakmachines die u voor een vast bedrag per maand kunt leasen. Dankzij de all inclusive formule neemt u een nieuwe machine naar keuze in gebruik en blijft deze door ons onderhouden. Zo blijft de machine altijd in uitstekende staat. Dat is efficiëntie en gemak in één!

” Gelecon Lease & Rental biedt dé totaaloplossing voor het gebruiken van een nieuwe schoonmaakmachine voor een vast bedrag per maand “

Lease een schoonmaakmachine naar uw keuze

Dankzij Gelecon Lease & Rental vermijdt u een eenmalige dure investering aan een schoonmaakmachine. In plaats daarvan heeft u de keuze uit een leasecontract van 36, 48 of 60 maanden. Zo neemt u al vanaf €2,50 per dag een gloednieuwe machine in gebruik. Gedurende de contractperiode kunt u onbeperkt gebruik maken van de schoonmaakmachine en nemen wij het totaalonderhoud voor u uit handen, alsmede de onvoorziene kosten.

De voordelen van all inclusive leasen

  • Geen eenmalige grote investering, maar een vast laag bedrag per maand. Zo behoudt u totale controle over uw budget.
  • Incl. Full Service onderhoudscontract. Dit is regulier onderhoud + onvoorziene kosten.
  • Keuze uit een vaste contract looptijd: 36, 48 of 60 maanden.
  • Keuze uit het volledige Fimap assortiment, aangepast aan uw wensen en behoeften

Full Service onderhoudscontract

Onze monteurs geven minimaal twee keer per jaar een volledige onderhoudsbeurt aan de machine. Mochten zich in de tussentijd problemen voordoen, dan staat ons team voor u klaar om alle noodzakelijke reparaties uit te voeren. Dit is inclusief het vervangen van onder- en slijtdelen, zoals zuigrubbers, schrob- en/of veegborstels etc. Zo blijft de machine in uitstekende staat en heeft u er geen omkijken naar.

Onze lease toppers om zorgeloos mee schoon te maken

Gelecon Lease & Rental biedt een breed scala aan zowel betrouwbare als betaalbare reinigingsmachines om effectief mee schoon te maken, maar ook machines die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zijn onze lease toppers uit de Fimap Original & Performance lijn:

Kies de machine die bij uw schoonmaakprogramma past

Naast bovenstaande lease toppers kunt u uiteraard ook andere schoonmaakmachines leasen volgens het Gelecon Lease & Rental programma. U heeft de keuze uit het gehele Fimap assortiment. Liever niet leasen? U kunt bij ons ook schoonmaakmachines huren vanaf 1 dag, een maandelijkse periode tot aan een jaar.

Juni actie

Ter introductie van Gelecon Lease & Rental hebben wij een speciale maandactie waar u van kunt profiteren. Wanneer u in de maand juni 2021 een leasecontract bij ons afsluit mag u de eerste 2 maanden gratis gebruikmaken van de gekozen schoonmaakmachine. Dat betekent de eerste 2 maanden onbeperkt gratis schoonmaken!

Meer info

Meer weten over het Gelecon Lease & Rental programma en wilt u advies over welke reinigingsmachine u het beste kunt gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

 

Recommended Posts