Krachtpatser: Floorwash FB25 vloerreinigingsmachine met Li-Ion batterij

 In Gelecon nieuws

De Floorwash FB25 behoort tot de nieuwste generatie vloerreinigingsmachines, welke wordt aangedreven door een zeer energiebesparende li-Ion batterij.

Li-Ion batterij
De Lithium-Ion batterij is via een eenvoudig klik- en schuifsysteem te bevestigen op de Floorwash FB25. Hierna kunt u 1 uur ononderbroken aan de slag. Doordat u niet afhankelijk bent van snoeren en een stopcontact geeft de FB25 hierdoor alle vrijheid om overal te werken waar u maar wilt.

AFC systeem
Het AFC systeem (automatische Tractie Controle) herkent automatisch het type ondergrond waarop er wordt werkt en past hier de motorprestaties op aan. De schrobmachine is geschikt om alle soorten vuil van alle soorten vloeren te verwijderen. Zowel harde als delicate ondergronden, maar ook vloerkleden en tapijt. Dankzij het ontwerp kan de Floorwash FB25 in hoeken en tot tegen wanden reinigen.

Bediening
Voor de bediening van de Floorwash FB25 is geen kracht of fysieke inspanning nodig. De tegengestelde draaiende schrobborstels, het water met reinigingsmiddel en de centrifugale kracht zorgen ervoor dat de vloer in vloeiende bewegingen intensief gereinigd wordt. U hoeft enkel de machine naar voren en naar achteren te bewegen.

Demonstratie
De Floorwash FB25 is nu uit voorraad leverbaar. Nieuwsgierig geworden naar hoe de machine in uw handen voelt of bent u benieuwd naar de reinigingsprestaties? Vraag dan een demo bij ons aan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Recommended Posts