Klant worden en klant zijn. Hoe werkt dat?

Ontdek onze betrokken aanpak en leer hoe we u als klant in het middelpunt zetten. Bij Gelecon draait alles om transparantie, servicegerichtheid en de beste prijs. We willen u niet alleen overtuigen van onze toewijding, maar ook laten zien hoe we streven naar uw tevredenheid. Benieuwd hoe onze kennismaking eruit ziet?

De kennismaking 👋

Een goede klik is belangrijk, wij stemmen nauwkeurig af op uw behoeften en voorkeuren, rekening houdend met wat u wilt en wanneer het uitkomt. We inspecteren de ruimte grondig en zetten onze expertise in om de juiste schoonmaakmachines, middelen en methodiek te selecteren. Na deze kennismaking wordt vaak al helder of het een match is.

Wilt u verduurzamen? 🌿

Gelecon staat voor een pragmatische benadering van duurzaamheid, waarbij we u kunnen helpen om milieubewuste keuzes te integreren in uw bedrijfsprocessen. Onze focus ligt op het optimaliseren van uw bestelproces om efficiëntie te maximaliseren en tegelijkertijd de ecologische impact te verminderen.

In het kader van kostenbesparing en milieuverantwoord gebruik van middelen, richten we uw bestelproces in om verspilling te minimaliseren. Onze analyse omvat ook de juiste dosering van reinigingsmiddelen, wat niet alleen economische voordelen oplevert, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid.

Als u de voorkeur geeft aan ecologisch verantwoorde producten, bieden we een divers assortiment aan opties. Onze vertegenwoordigers staan klaar om u objectief te adviseren over product keuzes die passen bij uw specifieke duurzaamheidsdoelen.

Om de uitstoot verder te verminderen, maken onze vertegenwoordigers en transporteurs gebruik van elektrisch vervoer.

Samenwerking akkoord? Welkom! 👍

We koppelen u aan een prijslijst op maat die precies past bij wat u nodig heeft. Na een inventarisatie zorgen we voor een soepele overgang. Ons team staat elke dag klaar met advies op maat en een warme service.

Wij hebben meerdere grote klanten volgens EU-Aanbesteding in ons portfolio.

Inrichting proces 📦

Na het bepalen van het assortiment, starten we met het opzetten van de webshop. Bestellingen kunnen 24/7 worden geplaatst via de Gelecon-webshop.

We spreken af welke geautoriseerde personen bestellingen mogen plaatsen en regelen toegang tot de webshop via een e-mailadres en unieke inlogcode. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor bestellers eenvoudig door het geautomatiseerde bestelproces kunnen navigeren.

Het vaste leveringsprogramma wordt direct weergegeven als favorietenlijst, en we voegen alle mogelijke afleveradressen, met of zonder locatiecode, toe aan de webshop. Het gebruik van favorietenlijsten helpt fouten te voorkomen tijdens het bestelproces.

Productinformatie en veiligheidsinformatiebladen zijn direct beschikbaar om te downloaden in de webshop. Na het bevestigen van de bestelling wordt een verwachte leverdatum aan de order gekoppeld, waarna de besteller een orderbevestiging ontvangt per e-mail met de verwachte leverdatum.

Duurzaam bezorgd aan uw deur 💚

Gelecon, als toonaangevend bedrijf in uw branche, neemt actief deel aan het bevorderen van duurzaamheid en draagt bij aan de verbetering van de leefbaarheid in stedelijke gebieden. Onze benadering van logistiek is gericht op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het optimaliseren van efficiëntie.

Wij hebben een innovatieve oplossing geïmplementeerd voor het ophalen en bezorgen van bestellingen uit ons magazijn. Door verschillende logistieke stromen en klanten te bundelen, verminderen we onnodige kilometers in de stad aanzienlijk. Met ons elektrisch transport en doelmatige aanpak, dragen wij bij aan bijna 100% uitstootvrij transport, wat perfect past bij ons streven naar duurzaam ondernemen.

Wij kiezen bewust voor deze milieuvriendelijke oplossing om niet alleen onze ecologische impact te verminderen, maar ook om de leefbaarheid van de stad te verbeteren. Samen met onze gewaardeerde klanten streven we naar een gemeenschappelijk doel: het bevorderen van duurzaamheid en het verminderen van de belasting op stedelijke infrastructuur.

Evalueren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evaluatie betekent leren. Daarom staan we open voor gesprekken om onze samenwerking te verbeteren. Wat bevalt u goed, waar kunnen we verbeteren en hoe kunnen we onze samenwerking versterken voor de toekomst? Dat zijn de belangrijke gesprekken die we moeten voeren.

Bespreken wat wij voor jou persoonlijke situatie kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u!

Toe aan een goede kop koffie en een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.