Introductie van Gelecon’s Nieuwe Eco-Label Lijn: Duurzaam, Innovatief en Circulair

Bij Gelecon hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze eigen Eco-label lijn. We zijn trots om onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie en circulariteit te kunnen presenteren met deze nieuwe productlijn.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij alles wat we doen. Bij Gelecon werken we samen met sociale werkplaatsen en partners met maatschappelijke doelstellingen om positieve impact te maken. Onze nieuwe eco-lijn is een voortzetting van deze missie. We hebben producten ontwikkeld die niet alleen effectief zijn, maar ook het milieu zo min mogelijk belasten.

Innovatie in Elk Detail

Onze nieuwe eco-lijn bestaat uit een vloerreiniger, interieurreiniger en ontkalker. Elk product is verpakt in gerecyclede materialen en heeft een vernieuwd, modern design. Daarnaast hebben al onze producten het EU Eco-label ontvangen, een bewijs van hun milieuvriendelijke eigenschappen.

Circulariteit: De Toekomst van Schoonmaak

Circulariteit is de toekomst, en bij Gelecon nemen we dit serieus. Onze producten zijn ontworpen met het oog op hergebruik en recycling. Dit betekent dat onze verpakkingen en producten bijdragen aan een gesloten kringloop, waarin afval wordt geminimaliseerd en grondstoffen worden hergebruikt.

Blijf Op de Hoogte

Gelecon’s nieuwe eco-label lijn is een stap vooruit in duurzame schoonmaakoplossingen. Met onze focus op duurzaamheid, innovatie en circulariteit streven we ernaar om de wereld een beetje schoner en groener te maken. Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst met Gelecon.

Wil je meer weten over onze nieuwe eco-lijn en de lancering van de eerste batch? Volg onze blogs en social media kanalen voor de laatste updates. We delen regelmatig nieuws, tips en inzichten over duurzaamheid en onze innovatieve oplossingen.