Duurzaam en doeltreffend textiel wassen met Kliks van Green Care

 In Gelecon nieuws

In bepaalde sectoren, zoals de hospitality en de zorg, zijn professionele wasmachines onmisbaar gezien ze continu draaien. De Kliks varianten van Green Care zorgen ervoor dat textiel niet alleen duurzaam, maar ook doeltreffend schoon kan worden gewassen. We leggen u een viertal aan Kliks producten voor linnenwasmachines voor.

Green Care ACTIV perfectKliks
ACTIV perfectKliks van Green Care is een algemeen wasmiddel, welke geschikt is voor alle soorten textiel. Het middel is uitermate materiaalvriendelijk dankzij de natuurlijke zepen, enzymen en de afwezigheid van bleekmiddelen. ACTIV perfectKliks zorgt bij 30°C voor uitstekende wasprestaties, maar uiteraard ook voor spaarzaam gebruik.

Bestel 53.300 – Green Care ACTIV perfectKliks

Green Care SYSTEM powerKliks
Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken kan het zeer geconcentreerde SYSTEM powerKliks van Green Care worden ingezet. Dankzij de ontvettende eigenschappen en de hoge alkaliniteit verdwijnt elke vlek als sneeuw voor de zon. De speciale samenstelling van de complexvormers hebben een anti-grauw effect op het linnen en werken als waterverzachters. Zelfs op 20°C zijn er uitstekende wasprestaties, waarbij er eveneens op energiekosten kan worden bespaard.

Bestel 53.301 – Green Care SYSTEM powerKliks

Green Care SYSTEM whiteKliks
Wit moet stralend wit blijven en dat kan met SYSTEM whiteKliks van Green Care. Behalve een blekend effect is dit middel ook uiterst effectief tegen oppervlakteactieve bestanddelen en verwijdert daarom moeiteloos vlekken als koffie, wijn en modder. Zelfs bij lage temperatuurprogramma’s van 30°C zijn er uitstekende wasprestaties.

Bestel 53.302 – Green Care SYSTEM whiteKliks

Green Care SOFT bloomKliks
Om linnen en kleding fluweelzacht te krijgen is SOFT bloomKliks van Green Care dé oplossing. Deze zeer geconcentreerde wasverzachter bevat natuurlijke verzachtende bestanddelen en speciale tensides. Verder verwijdert het statische elektriciteit en laat het een bloemige geur na. Behalve dat textiel fluweelzacht wordt is het eveneens makkelijk te strijken.

Bestel 53.303 – Green Care SOFT bloomKliks

Slimme verpakking
Alle Kliks varianten zitten in een 100% hermetisch gesloten systeem met een slim verpakkingsontwerp met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne. Het staat garant voor volledige lediging van het product en ruimtebesparend afval.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het Kliks systeem van Green Care Professional? Neem contact op met één van onze vertegenwoordigers of onze Sales Support.

Recommended Posts