Werkt u al met het duurzame Kliks systeem van Green Care Professional?

 In Gelecon nieuws

Kliks van Green Care Professional is het eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor vaatwasmachines en linnenwasmachines, Cradle to Cradle en EU Ecolabel gecertificeerd. Het is een zeer ecologisch, duurzaam en betrouwbaar systeem. Als u het aan ons vraagt is het Kliks systeem onmisbaar voor o.a. de horeca en de hospitality branche. Waarom? Dat legt onze accountmanager René graag uit.

Waarom is het werken met de Kliks systemen van Green Care Professional zo ideaal?
Bij bedrijven is de omgeving rondom de professionele vaatwasmachines en wasmachines vaak een chaotische boel van diverse plastic cans aan schoonmaakmiddelen die uitgestald op de grond staan. Dit kan een stuk netter, overzichtelijker en duurzamer. “Kliks van Green Care Professional is een uiterst betrouwbaar systeem voor vaatwasmachines en linnenwasmachines. Het heeft een 100% hermetisch gesloten verpakking, dus ontzettend veilig. En bovendien staat het niet op de vloer, wat ruimte bespaart”, vertelt René. “De compacte bag-in-box á 5 liter is geheel gemaakt van karton en hierin zit een extra geconcentreerd middel. Deze boxen worden met een klik aangesloten aan een doseerunit, vandaar ook de naam. Door het automatische doseringssysteem is er een laag verbruik én blijft het doeltreffend voor alle soorten vervuiling. Tevens is Kliks Cradle to Cradle en EU Ecolabel gecertificeerd, dus geproduceerd met de grootst mogelijke zorg ten opzichte van het milieu.”

 

Links ziet u hoe het vaak ‘georganiseerd’ is
Rechts ziet u de situatie met een Kliks Systeem

 

 

 

 


Hoe werkt het precies met installeren?

René: “Na de aanvraag van het Kliks systeem bij mij of één van mijn collega’s wordt de installatie na 2 á 3 weken gedaan. Dit doet een gespecialiseerd bedrijf. Er wordt een doseerpomp geïnstalleerd voor, als het een vaatwasmachine betreft, zowel het vaatwasmiddel als het glansspoelmiddel. Deze producten worden vooraf door ons geleverd, zodat deze meteen bij de installatie ingeregeld en afgesteld kunnen worden.”

Hoe lang gaat 1 bag-in-box mee?
“Door de geconcentreerde formule en de afgestelde doseerpomp is er een zeer goede controle over het verbruik.” Verbruik medium (0,6-1,5 g/L) tot hard (1,5-2,5 g/L) water. Green Care Professional raadt tevens aan om een lege verpakking te recyclen: het karton bij het papierafval en de plastic zak bij het plasticafval.

Voor wie is Kliks een aanrader?
René: “Het Kliks systeem wordt geadviseerd bij een verbruik van minimaal 30 korven (wasbeurten). Vooral voor de horeca en hospitality is het daarom een onmisbaar systeem.”

Wat zijn de reactie van klanten die het systeem gebruiken?
Het Kliks systeem van Green Care Professional is al geïnstalleerd bij diverse bedrijven, zoals horecagelegenheden, gemeentehuizen en stichtingen. “De reacties zijn allemaal zeer positief vanwege de duurzame werking, het extreem goede resultaat en het handige en veilige wisselsysteem”, aldus René.

Klik hier voor de Kliks systemen voor professionele vaatwasmachines

Klik hier voor de Kliks systemen voor professionele wasmachines

Wilt u meer weten over het Kliks systeem van Green Care Professional? Bel onze accountmanager René op 06-14785010 of mail naar rene@gelecon.nl. U kunt ook via onze contactpagina contact opnemen.

Recommended Posts