Voor de agenda: De Schoonmaak Vakdagen 2019

 In Gelecon nieuws

De Schoonmaak Vakdagen komen er weer aan. Zet u in het in uw agenda? Op 12 en 13 november zal het schoonmaakvakevenement wederom neerstrijken in Expo Houten. De twee dagen staan geheel in het teken van innovatie, inspiratie en kennisoverdracht, allemaal op het gebied van professionele schoonmaak.

Tweede editie
Vorig jaar vonden de Schoonmaak Vakdagen voor het eerst plaats en vanwege het grote succes keert het vakevenement weer terug. En nog groter ook. “Door een herindeling van de beursvloer kunnen we dit jaar meer dan tachtig exposanten huisvesten binnen Expo Houten. Zo wordt de beursvloer nog diverser en interessant voor een breed publiek”, zegt beursmanager Lisanne Andeweg. De beurs wordt ditmaal op het buitenterrein uitgebreid en zal twee keer zo groot worden als de voorgaande editie.

Wat is er te doen?
Het evenement is dé ontmoetingsplaats voor de gehele schoonmaakbranche. Voor bezoekers dus een mooie gelegenheid om op één plek met leveranciers in contact te komen. Bekijk de nieuwste innovaties, verrijk uw schoonmaakkennis, doe inspiratie op en ervaar live-demonstraties. Ook wordt het NK snelglazenwassen georganiseerd. Hierbij wordt de competitie aangegaan tussen de beste glazenwassers en staat er naast eeuwige roem zelfs een mooie geldprijs klaar voor de winnaar. Leuk dus om hier ook een kijkje te nemen. En oja, vergeet niet een om een drankje te doen in het Marketingcafé en ideeën uit te wisselen om het event volgend jaar naar een nog hoger niveau te te tillen.

Exposanten
Tientallen organisaties zullen hun nieuwste producten presenteren en u adviseren over de meest efficiënte manieren om beter en slimmer schoon te maken. Denk aan groothandelaren, hogedrukspecialisten, machinebouwers en reinigingsmiddelenfabrikanten.

Bekijk hier de lijst met aangemelde exposanten

De toegang tot de Schoonmaak Vakdagen is gratis, echter moet u zich wel registreren als bezoeker.

Bestel hier uw gratis toegangstickets

Zien we u ook bij de tweede editie van de Schoonmaak Vakdagen? Tot dan!

Recommended Posts