Vileda Origo 2 uitgeroepen tot Pulire Product of The Year 2019

 In Gelecon nieuws

Van 21 t/m 23 mei werd in Italië de 24e editie van Pulire georganiseerd, één van de grootste Europese vakbeurzen op het gebied van professionele schoonmaak. Ruim 300 exposanten lieten hierbij hun nieuwste producten en oplossingen zien. Gelecon bracht uiteraard een bezoek aan de beurs om de innovaties te aanschouwen.

Innovaties
Omdat de vakbeurs in het sfeervolle Verona werd georganiseerd streken vele Italiaanse producenten hier neer om vol trots hun nieuwste innovaties te tonen aan het publiek. Zo demonstreerde Fimap enkele nieuwe schoonmaakmachines en kon men middels een VR-bril hun toekomstige schoonmaakrobot bezichtigen. Maar ook andere grote merken waren van de partij, waaronder Tork en Unger.

Product Van Het Jaar 2019
Zoals elk jaar werd ook dit keer de Pulire Product of The Year 2019 award uitgereikt. Uit 33 producten werden Vileda, Unger en Werner & Mertz naar voren geroepen als finalisten. Uiteindelijk ging Vileda er met de hoofprijs vandoor dankzij hun modulaire materiaalwagen Origo 2. Dit is de meest innovatieve materiaalwagen ooit. De wagen is naar wens samen te stellen en biedt gebruikers meer efficiëntie, betere hygiëne, meer veiligheid en geïntegreerde digitale oplossingen. Het is een product dat voldoet aan steeds veranderende uitdagingen binnen de professionele schoonmaakwereld.

Bent u toe aan een nieuwe werkwagen? Dan is de Vileda Origo 2 een absolute aanrader dankzij de custom made opties. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Recommended Posts