Vieze geur? Micro d’Or is een reiniger en geurvreter in één

 In Gelecon nieuws

Nieuw binnen ons Gelecon assortiment is de Micro d’Or: een reiniger en geurvreter in één. Een praktisch en effectief middel tegen vieze geuren.

Nare luchtjes verdrijven
Hoe schoon ruimtes ook kunnen zijn, soms duikt er wel eens een vieze geur op dat lang blijft hangen. Een geurvreter biedt uitkomst, maar als het stinkende object of ruimte ook een schoonmaakbeurt kan gebruiken dan is een reiniger nog handiger. Gelecon speelt hierop in door geurreiniger Micro d’Or in hun vaste assortiment op te nemen.

Micro d’Or
Micro d’Or is een 2 in één product: het is zowel een reinigingsmiddel als een geurvreter. Het product verdrijft permanent hinderlijke geur, omdat de natuurlijke micro-organismen de geurstoffen afbreken door zich aan de kern van de vervuiling te hechten. Tevens reinigt het product en is het voorzien van een prettige parfumering voor verfrissing van het behandelde object. Micro d’Or is verkrijgbaar per fles van 1 liter of per doos (12×1 liter).

Bestel Micro d’Or hier

Heeft u vragen over dit product? U kunt van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur terecht bij onze Sales Support: 070 33 50 350 of via sales@gelecon.nl.

Recommended Posts