Vervoersmiddelen schoonmaken? Gelecon heeft alles in huis

 In Product nieuws

Een schone bedrijfswagen doet veel met de presentatie en uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast mag een blinkende auto, bus of vrachtwagen ook altijd graag gezien worden. Bij Gelecon verkopen wij diverse schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor vervoersmiddelen.

Speciaal voor vervoersmiddelen bestaat er autoshampoo om auto’s op de juiste manier te reinigen. Een professionele autoshampoo is voorzien van ontharders om de kalk uit het water af te breken en bevat bepaalde middelen om vuil veilig en krasvrij af te voeren. Er bestaan tevens autoshampoos met wax. Deze laten een waxlaag achter bij de wasbeurt en zorgt ervoor dat de lak straalt en langer beschermd blijft. We leggen de verschillen uit:

InduMaxx carshampoo
Indumaxx carshampoo is een hoog geconcentreerde synthetische autoshampoo met een milde schuimvorming. Het reinigt streeploos, heeft een fris parfum en is bijzonder huidvriendelijk.

Bestel InduMaxx carshampoo

InduMaxx Shampoowax
Dit is de shampoo variant met natuurlijke wax additieven, waardoor het een mooie glans en een beschermlaag achterlaat op het behandelde object.

Bestel InduMaxx Shampoowax

InduMaxx Car & Truckwash
Speciaal voor de grotere vervoersmiddelen is er deze hoog geconcentreerde schuimreiniger van InduMaxx. Bij voorkeur aanbrengen met behulp van een schuimlans.

Bestel InduMaxx Car & Truckwash

InduMaxx Hotwax
Dit is een hoogwaardige droog-, glans en conserveringswax. Het stoot water en vuil af en geeft het voertuig na behandeling langdurige bescherming. Dit product is siliconen- en mineraalolie vrij en geeft een geweldige diepteglans alsof het voertuig net gepolished is.

Bestel InduMaxx Hotwax

InduMaxx Insect Remover
Last van dode insecten op de voorkant van uw voertuig of uitwerpselen op uw dak? Met InduMaxx Insect Remover verwijdert u veilig en effectief insectenresten en lichte oxidatie. Uiteraard ook geschikt voor bromfietsen en helmen.

Bestel InduMaxx Insect Remover

InduMaxx Wheel Clean Extra
Velgen vangen door het rijden veel vuil op, waardoor het vaak lastiger is om deze goed schoon te krijgen. Een speciale velgenreiniger in combinatie met een goede velgenborstel biedt uitkomst. InduMaxx Wheel Clean Extra is een krachtige alkalische reiniger die zwaar vervuilde velgen eenvoudig schoon maakt.

Bestel InduMaxx Wheel Clean Extra
Bestel Vikan velgenborstel
Bestel Vikan telesteel met watertoevoer

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het schoonmaken van voertuigen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Neem contact met ons op en stel uw vraag aan onze Sales Support.

Recommended Posts