Trappen en ladders voor schoonmaken op grote hoogte

 In Gelecon nieuws

Gelecon biedt een groot assortiment aan professionele trappen en ladders die hand in hand gaan met het schoonmaakvak. Met de juiste hulpmaterialen maakt u namelijk niet alleen makkelijker, maar ook sneller schoon.

Dirks
Het assortiment aan trappen en ladders kopen wij in bij onze leverancier Dirks. Dirks ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar aluminium ladders, trappen en klimmaterialen voor diverse branches. Doordat werken op hoogte risico’s met zich meebrengt is veiligheid van groot belang en zijn hun producten ook enkel van topkwaliteit en voldoen ze aan de hoogste veiligheidseisen.

Glazenwassersladders

Voor glazenwassers is geen raam buiten bereik en daarom hoort werken op grote hoogtes erbij. Hier horen passende glazenwassersladders bij en die kunnen wij u aanbieden. Denk aan tweedelige of driedelige ladders met 28 of juist 35 treden. De ladder is eenvoudig en soepel uit te schuiven door middel van kunststof geleiders. Dankzij het brede stavlak staat u altijd veilig en stabiel. De massieve laddervoet heeft tevens een hoge levensduur en is bestand tegen weersinvloeden en olie.

Trappen

Ook de bordestrappen en huishoudtrappen uit ons assortiment zijn er in verschillende maten. Zo heeft u al een trap met 3 treden voor een middelmatig opstapje, maar zijn er ook trappen van 12 treden hoog. Zo wordt schoonmaken op diverse hoogtes een stuk makkelijker.

Contact

Bent u op zoek naar een specifieke ladder of trap? Of wilt u wellicht een ladder of trap op maat? Stuur ons gerust een mailtje of geef ons een belletje en we helpen u graag verder in uw zoektocht.

Recommended Posts