Team Gelecon breidt uit met nieuwe collega’s

 In Gelecon nieuws

Gelecon realiseert de visie om te groeien met de uitbreiding van het team. We willen u graag voorstellen aan onze nieuwe collega’s Franklin en Carmen.

Franklin – Accountmanager
De afgelopen tijd zijn er enkele wijzigingen geweest op deze functie, maar na een lange zoektocht zijn wij ontzettend blij met de komst van Franklin als onze nieuwe accountmanager. Franklin is een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven persoon met een groot netwerk. Zijn doel? Dit bestaande netwerk onderhouden en zoveel mogelijk uitbreiden. Door zijn optimistische, fanatieke en ik-draai-er-niet-omheen instelling weet hij klanten uit elke branche aan zich te binden. Hij is er pas net, maar wij zien Franklin als een waardevolle aanvulling van het team.

Wilt u kennismaken met Franklin? Zeker doen! U kunt hem bereiken op 06-83107276 of via franklin@gelecon.nl.

Naast Franklin zijn ook nog steeds René van de Brug en Michael van der Linden actief als vertegenwoordigers van Gelecon.

Carmen – Financieel administratief medewerker
Carmen vervangt Frank als financieel administratief medewerker. Deze goedlachse en hardwerkende dame is er eentje die van cijfers houdt en laten we dat net nodig hebben. Carmen zorgt ervoor dat alles wat met financiën te maken heeft geregeld wordt en dat elke administratieve vraag netjes wordt afgehandeld.

Heeft u een financiële of administratieve vraag? Bij Carmen moet u zijn. U kunt haar mailen via carmen@gelecon.nl of bel 070-3350350 en vraag naar Carmen.

 

Recommended Posts