Eenvoudig desinfecteren met de Fimap E-Spray pistool sprayer

 In Gelecon nieuws

De nieuwe Fimap E-Spray is dé oplossing om effectief en gelijkmatig desinfectiemiddel te verspreiden. Ideaal in de tijd van nu waarin een goede hygiëne belangrijker is dan ooit.

Zo werkt de E-Spray
De E-Spray is een sprayer in de vorm van een pistool. Elektrostatische desinfectie biedt de mogelijkheid om een complete oppervlakte snel en gelijkmatig te bedekken. De elektrostatische applicator geeft een elektrische lading aan het product dat uit de nozzle komt. De geladen deeltjes stoten elkaar af, zodat ze op afstand van elkaar blijven, maar tegelijkertijd worden ze aangetrokken tot het te behandelen oppervlak. De kracht van de geladen deeltjes is groter dan die van de zwaartekracht zodat ze direct worden aangetrokken naar oppervlaktes en niet op de grond vallen. De aantrekkingskracht zorgt er dus voor dat alle deeltjes van het product op het oppervlak terecht komen en een 360 graden dekking geven zonder stukken over te slaan.

Zo werkt het in 4 stappen:

1. De elektrostatische applicator geeft een elektrische lading mee aan het desinfectiemiddel dat uit de nozzle komt.
2. Geladen deeltjes worden aangetrokken tot het oppervlak.
3. Het oppervlak wordt bereikt en gecoat door het gemicroniseerde product.
4. Elk oppervlak is compleet en gelijkmatig bedekt met desinfectiemiddel.

Het desinfectie apparaat is lichtgewicht en zeer comfortabel, aangedreven door een lithiumbatterij waarmee u urenlang vrij en overal kunt desinfecteren zonder vast te zitten aan een kabel.

Oppervlakken
De pistool sprayer van Fimap is ideaal voor het gebruik op allerlei harde, afwasbare oppervlakken. Hierbij valt te denken aan meubels, toetsenborden, telefoons, kassa’s, sporttoestellen, trapleuningen en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Harnas met schouderband
De tool is incl. batterij en gevulde tank 2,7 kilo. Om dit gewicht niet telkens in de handen te hoeven dragen, heeft Fimap een comfortabel harnas ontworpen. Aan dit harnas zitten verstelbare schouderbanden die vastgemaakt kunnen worden aan de E-Spray. Dit zorgt ervoor dat u het apparaat comfortabel en makkelijk met u mee kunt dragen.

Voor een groter bereik: rugzak
De Fimap rugzak is een extra accessoire voor de E-Spray. De tas kunt u vullen met desinfectiemiddel, welke vervolgens kan worden aangesloten op de E-Spray. Zo kunt u een groter gebied bereiken en wordt daarmee de werktijd en effectiviteit verlengd.

Wilt u meer informatie over de Fimap E-Spray? Of wilt u wellicht een demo op locatie? We zijn u graag van dienst, dus neem gerust contact met ons op.

Recommended Posts