Numatic introduceert schoonmaakwerkwagens van gerecycled plastic

 In Product nieuws

Tijdens de Numatic dealerdagen, die van 6 t/m 9 mei plaatsvond, heeft Numatic maar liefst 3 nieuwe lijnen schoonmaakwerkwagens geïntroduceerd. En het belangrijkste: de lijnen zijn volledig gemaakt van gerecycled plastic.

Gerecycled kunststof
Als eerste op de Nederlandse schoonmaakmarkt is Numatic erin geslaagd om werkwagens te ontwikkelen van gerecycled plastic. De kwaliteit van de hergebruikte kunststof granulaat wordt steeds beter en hiermee haakt het bedrijf direct in op duurzaamheid. De Numatic productlijnen hebben qua uiterlijk onlangs nog een overstap gemaakt van opvallend kleurrijk naar stijlvol graphite. En nu gaan ze met het gerecyclede plastic over naar zwart.

Nieuwe schoonmaakwerkwagens
Met het gerecyclede kunststof zijn nu 3 werkwagenproductlijnen gepresenteerd: de ECO-Matic, de SERVO-Matic en de PRO-Matic.

ECO-Matic
Dit is de voordeligste lijn van Numatic en is voor 100% gemaakt uit hergebruikt kunststof. Deze werkwagen is in zes varianten verkrijgbaar.

SERVO-Matic
Deze lijn heeft behalve de toepassing van gerecycled plastic ook een redesign gekregen. De wagens hebben een nieuwe duw- en trekbeugel, andere wieltjes en opberglades die voorzien zijn van deuren.

PRO-Matic
De absolute toplijn is de PRO-Matic. Deze kunnen gebruikers zelf samenstellen: van de optie welke zwenkwielen eronder moeten tot het soort emmers en de kleur van de handvatten. Alles kan naar wens worden aangepast.

Overige innovaties
Naast de introductie van de schoonmaakwerkwagens zijn er ook nog andere innovaties gepresenteerd die van gerecyled kunststof zijn gemaakt: twee mopsystemen en een stofzuiger. Numatic laat weten dat de nieuwe producten vanaf augustus 2019 op de markt komen. Voor nu kunnen klanten bij Gelecon uiteraard nog steeds de huidige werkwagens van Numatic aanschaffen.

Recommended Posts