Splinternieuwe Gelecon website is live

 In Gelecon nieuws

Bij Gelecon vieren we vandaag feest, want onze nieuwe website is vandaag live gegaan. Hoera! De website is een groot onderdeel in het vernieuwingsproces van Gelecon. In samenwerking met Designkapitein is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld die wij vanaf heden geleidelijk door gaan voeren binnen de organisatie en in uitingen.

Website
De gehele ‘look en feel’ van de website is anders dan de voorgaande versie. “Qua uitstraling zijn we gegaan voor een frisse en moderne make-over”, zegt Moelai Kessing, marketing medewerker bij Gelecon. “De nieuwe website biedt complete informatie aan bezoekers die onder andere meer willen weten over ons en onze producten en diensten.” Voor klanten is het mede een stuk duidelijker welke trainingen wij bieden, zoals basis schoonmaak en vloeronderhoud. Ook creëren wij nieuws op de nieuwspagina over bedrijfsactiviteiten, innovaties en veranderingen binnen de schoonmaaksector. Een ander groot voordeel? Vooral de gebruiksvriendelijkheid is een enorm pluspunt, want de bezoeker kan eenvoudig door de website navigeren.

Innovatieproces
Met de nieuwe website presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Deze gaan wij geleidelijk doorvoeren in communicatie uitingen. Zo zijn wij op dit moment bezig met een showroomverbouwing. Moelai: “Achter de schermen zijn we druk bezig met veranderen en verbeteren. Hier waren we hard aan toe, omdat we de afgelopen jaren een beetje stil hebben gestaan qua vernieuwingen. Door mee te bewegen en op sommige gebieden een tandje harder te gaan, kunnen we onze geplande groeistrategie realiseren.”

Komt u op de website toevallig nog schoonheidsfoutjes tegen of heeft u een goede tip om de website verder aan te scherpen? We ontvangen graag uw feedback op marketing@gelecon.nl.

Recent Posts