Nieuw in ons assortiment: volledig gerecyclede Numatic werkwagens

 In Gelecon nieuws

Eerder dit jaar werden de nieuwste schoonmaakwerkwagens van Numatic geïntroduceerd en nu zijn de lijnen eindelijk beschikbaar binnen ons Gelecon assortiment. Het belangrijkste feit: de werkwagens zijn volledig gemaakt van gerecycled plastic.

3 nieuwe schoonmaakwerkwagens
Als eerste op de Nederlandse schoonmaakmarkt is Numatic erin geslaagd om werkwagens te ontwikkelen van gerecycled plastic. De kwaliteit van de hergebruikte kunststof granulaat wordt steeds beter en hiermee haakt Numatic in op duurzaamheid. Er zijn drie types werkwagenproductlijnen: de ECO-Matic, de SERVO-Matic en de PRO-Matic.

ECO-Matic
Dit is de voordeligste lijn van Numatic en is voor 100% gemaakt uit hergebruikt kunststof. Deze werkwagen is in zes varianten verkrijgbaar.

SERVO-Matic
Deze lijn heeft behalve de toepassing van gerecycled plastic ook een redesign gekregen. De wagens hebben een nieuwe duw- en trekbeugel, andere wieltjes en opberglades die voorzien zijn van deuren.

PRO-Matic
De absolute toplijn is de PRO-Matic. Deze kunnen gebruikers zelf samenstellen: van de optie welke zwenkwielen eronder moeten tot het soort emmers en de kleur van de handvatten. Alles kan naar wens worden aangepast.

Om de nieuwe werkwagenlijn te vieren heeft Gelecon in de maand oktober een speciale actieset samengesteld, bestaande uit:

– Eco-matic EM-1 werkwagen
– 2x 10 liter emmers (1 met rode en 1 met blauwe hendel)
– NuTech Spraymopset
– NRV-160 Compact stofzuiger 620 watt

Bestel de Numatic actieset hier in de Gelecon webshop

Wilt u meer weten over de gloednieuwe werkwagenlijn van Numatic? Wij informeren u graag.

Recommended Posts