MTS verhoogt tijdelijk prijzen van papierwaren

 In Product nieuws

Door de verspreiding van het Coronavirus gaan sommige productgroepen harder dan normaal. Van onze toeleverancier MTS Euro Products hebben wij het bericht gekregen dat ze door de ontwikkelingen genoodzaakt zijn om een tijdelijke prijsverhoging toe te passen op hun papierwaren. Lees hun officiële bericht:

 

Beste relaties,

Hierbij willen wij u informeren over het volgende.

Wij zijn, met betrekking tot de snelle verspreiding van het Coronavirus, al weken druk aan het werk om u zo goed en zo efficiënt mogelijk van uw bestellingen te voorzien. Onze medewerkers zijn op dit moment zeven dagen per week aan de slag om alle orders te verwerken en uit te leveren. Wij hebben inmiddels per dag net zoveel orders als normaal in een week.

Momenteel zijn de leveringen uit het buitenland steeds beperkter aan het worden en worden deze wellicht zelfs gestaakt. Onze transporteurs hebben geen goederen/vrachten meer om te vervoeren naar het buitenland.

Derhalve hebben wij besloten dat wij per direct met lege vrachtwagens gaan rijden naar onze leveranciers in Europa om daar zelf de goederen op te halen. Dit kan inhouden dat de levertijden die u van ons gewend bent, tijdelijk enige vertraging kunnen oplopen.

Deze actie kan helaas niet zonder gevolgen blijven en resulteert voor u in de volgende maatregel.

Voor orders die vanaf 16 maart 2020 – 17.00 uur door u worden geplaatst, wordt de prijs op ons gehele papierassortiment tijdelijk met € 0,95 per collo verhoogd.

Op deze wijze hopen wij zolang mogelijk te kunnen blijven voldoen aan de vraag en u zo optimaal en maximaal mogelijk van dienst te zijn.

Mocht de situatie in Nederland en/of de landen waarin onze leveranciers zich bevinden verslechteren waardoor de status van onze voorraden wordt beïnvloed dan infomeren wij u zo spoedig mogelijk. Hieromtrent volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

 

Wij als Gelecon zijn hierdoor helaas ook genoodzaakt deze €0.95 door te belasten. Dit zal op de order te zien zijn als transportkosten Corona virus.

Wij vertrouwen op uw begrip en vertrouwen in deze en wensen u en uw medewerkers veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Recommended Posts