Met deze producten maakt u RVS in een mum van tijd schoon

 In Gelecon nieuws

Roestvrijstaal beschadigt absoluut niet snel en komt daardoor veelal terug in de professionele keuken. Echter is RVS wel vlekgevoelig. Gelecon heeft diverse producten in het assortiment om RVS mee schoon te maken en te onderhouden.

InduMaxx RVS reiniger
Deze professionele, hoogwaardige spray reinigt én beschermt roestvrijstaal in één bewerking. Tevens voorkomt de reiniger effectief nieuwe vervuiling. Ideaal voor het tip top houden van o.a. magnetrons, afzuigkappen, koelkasten en tuinverlichting. De bus is geschikt voor elke spuitpositie.

Bestel InduMaxx RVS reiniger

InduMaxx RVS polish spray
Dit product is een krachtige, professionele spray voor het snel en éénvoudig reinigen en polijsten van harde gesloten ondergronden, zoals RVS. Spray een dunne laag op het oppervlak, laat het even intrekken en polijst het vervolgens met een schone, vochtige doek. Wrijf het hierna na met een droge doek of vezelvrij papier. Laat geen vlekken of strepen achter.

Bestel InduMaxx RVS polish spray

Taski Sani Ami W1h
Kalkzeepverwijderaar voor sanitair oppervlakken. De formulering is speciaal ontwikkeld om het residu dat ontstaat tussen zeep, huidvet en kalk in hard water te verwijderen. Het product is veilig in gebruik op nagenoeg alle oppervlakken inclusief roestvrijstaal en chroom.

Bestel Taski Sani Ami W1h

Suma Inox D7
Dit is een gebruiksklaar onderhoudsmiddel voor RVS oppervlakken die niet met voedsel in aanraking komen. Het verwijdert vlekken van oppervlakken en geeft een egale glans. Dit product is geschikt voor o.a. koelkasten en vaatwasmachines.

Bestel Suma Inox D7

RVS spiraalspons
Met deze RVS spiraalspons kunt u naast de bakplaat, grill en barbecue roosters ook pannen snel en eenvoudig schoonmaken. Ondanks de hardheid van de spons, laat het geen krassen achter.

Bestel de RVS spiraalspons

Assortiment reinigingsmiddelen
Andere producten voor op andere harde oppervlakken of in de keuken nodig? Gelecon heeft een breed assortiment aan professionele reinigingsproducten. Neem een kijkje in onze Gelecon webshop of neem contact met ons op.

Recommended Posts