Ideaal! Altijd een frisse ruimte door een luchtverfrisser met timer

 In Gelecon nieuws

Sanitaire ruimtes in openbare gebouwen hebben vaak te maken met stankproblemen. Door de aanschaf van een luchtverfrisser met ingebouwde timer heeft u altijd een frisse ruimte. Wij zetten er 4 op een rij.

1. Microburst 3000 Luchtverfrisser
Deze compacte automatische luchtverfrisser neutraliseert onaangename geurtjes en verspreidt een frisse geur. De Microburst is gemakkelijk te programmeren door middel van de timer. U kunt de gebruiksperiode van de geurvulling met 30, 60 of 90 dagen zelf vaststellen en ook het aantal dagen van de week waarop de Microburst werkzaam moet zijn is per dag instelbaar. Eén Microburst garandeert een frisse geur in een ruimte tot 170 m2.

U kunt zelf kiezen welke geur u de ruimte in laat sprayen. Wij verkopen namelijk de frisse geuren fresh citrus, green apple of floral delight. Ook kunt u kiezen voor een diverse mix aan geuren in één doos. Elke vulling is goed voor ca. 3000 sprays.

Koop hier de Microburst 3000 luchtverfrisser

2. Euro Pearl Luchtverfrisser
Dit is een compacte automatisch werkende luchtverfrisser die de hoge standaard van netheid en hygiëne verhoogt. Op een constante en doorlopende wijze wordt gedurende 30/60 dagen een parfum vrijgelaten en worden onaangename geurtjes geneutraliseerd. Flexibel in te stellen in dagen en uren zodat deze op ieder gewenst moment optimaal kan functioneren.

In de Euro Pearl luchtverfrisser passen de Microburst spray busjes.

De Euro Pearl luchtverfrisser is verkrijgbaar in de varianten: wit en zwart

3. Quartzline Luchtverfrisser
Het digitale Quartzline White Luchtverfrissysteem is een programmeerbare luchtverfrisser met doeltreffende geurcontrole. U kunt namelijk zelf bepalen hoe intens de ruimte wordt voorzien van de gewenste geur. De Quartzline luchtverfrisser is eenvoudig instelbaar om met een vulling 30, 45 of 60 dagen te doen.

In de Quartzline passen de Microburst spray busjes.

De Quartzline luchtverfrisser is verkrijgbaar in de varianten: wit, zilver en zwart.

4. Tork Air Freshener Spray dispenser
De Luchtverfrisserspray van Tork is functioneel zeer praktisch en eenvoudig in onderhoud. De keuze uit verschillende geuren verbetert de sfeer van elke sanitaire ruimte. De dispenser is eenvoudig te programmeren en zorgt 24 uur per dag voor een frisse geur. Het is snel bij te vullen en heeft een lange batterijduur. Tot slot is er een Vulindicator voor beter geurbeheer.

In de Tork Air Freshener Spray dispenser passen diverse geurvullingen: o.a. citrus en groene appel.

De Tork Air Freshener Spray dispenser is verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart.

Mocht u nog vragen hebben rondom de luchtverfrissers, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Recommended Posts