Hygiënisch handen drogen met papieren handdoeken

 In Gelecon nieuws

Hoe droogt u uw handen af na het handen wassen? Uit onderzoek blijkt dat papieren handdoeken de meest efficiënte en hygiënische manier is om de handen te drogen. En dat is zeker nu een belangrijk feit wanneer een goede handhygiëne belangrijker is dan ooit.

Een elektrische handdroger is not done
Uit een eerder nieuwsartikel van ons werd al duidelijk dat elektrische handdrogers not done zijn. Studies tonen namelijk aan dat dit soort heteluchtdrogers zowel de lucht als de oppervlakken in toiletruimen juist besmetten met bacteriën en virussen. Dit soort ziekteverwekkers kunnen hierna weer op de handen terecht komen en deze sporen kunnen op hun beurt weer over hele gebouwen verspreid worden.

Papieren handdoeken
Na het handen wassen is de handen drogen met papieren handdoeken de meest hygiënische manier. Tijdens het drogen blijft een groot deel van de overgebleven bacteriën aan de vezels van het papier kleven, waarna men het papier weggooit in de afvalbak. Daarnaast is de handen drogen aan papier de snelste en meest effectieve methode. En dat is fijn, want bezoekers van openbare toiletten zijn vaak ook gehaast.

Groot assortiment papieren handdoeken
Bij Gelecon hebben wij een groot assortiment aan papieren wegwerpdoeken. Van 1-laags neutraal tot een stevige kwaliteit met een fraaie vormgeving. En dit in verschillende soorten vouwen en afmetingen. Uiteraard verkopen wij hierbij ook de bijpassende dispensers.

Shop papieren handdoeken via de Gelecon webshop

Shop dispensers via de Gelecon webshop

Bent u van plan om binnenkort een sanitaire ruimte te vernieuwen met dispensers? Wij geven u graag advies voor de meest efficiënte inrichting en installeren de producten op de gewenste plek. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Recommended Posts