Grootste fietsenstalling Leiden voorzien van Fimap schrobzuigmachine

 In Gelecon nieuws

De grootste fietsenstalling van Leiden biedt plek voor maar liefst 5000 fietsen. Zo’n drukbezochte locatie dient daarom goed onderhouden te worden. In samenwerking met de Gemeente Leiden hebben wij daarom de Fimap schrobzuigmachine geadviseerd.

Fietsparkeergarage
De ondergrondse fietsparkeergarage is gelegen aan de centrumzijde van station Leiden Centraal. Bijzonder is dat er een speciaal systeem is die bijhoudt hoeveel lege plekken er op dat moment nog zijn. Omdat de garage ruim is opgezet zijn er brede paden. Om de nette uitstraling te behouden dient de vloer schoon en netjes onderhouden te worden. Daarom heeft Gelecon de krachtige Fimap BMg Orbital schrobzuigmachine geadviseerd, gedemonstreerd en inmiddels afgeleverd.

Fimap BMg Orbital
De Fimap BMg Orbital is een klein opzit model ter grootte van een achterloop schrobmachine. Het apparaat mag dan ‘klein’ zijn voor een opzitter, maar is desalniettemin uitgerust met dezelfde functies en opties die op de grotere machines aanwezig zijn.

De BMg is naar keuze beschikbaar met 1 borstel of padhouder, 2 borstels of padhouders of met een rechthoekige orbital padhouder. Voor de Gemeente Leiden hebben wij deze laatste optie in combinatie met de Super Sub Pad geadviseerd. Deze pad is opgebouwd uit duizenden, krachtige PE ‘haren’ wat zorgt voor een uitstekend resultaat op vloeren met een grove structuur, voegen of een ruw karakter. Ideaal dus voor de vloer van de fietsenstalling.

Bij de machine hebben wij tevens een extra handzuigset en een spuitpistool geleverd. Op deze manier kunnen onhandige hoeken en vervuilde tussenruimtes eveneens gereinigd worden.

Gelecon, uw partner voor de schoonmaak
Voor alles op gebied van professionele schoonmaak bent u op het juiste adres bij Gelecon. Wij leveren hoogwaardige en kwalitatieve hygiënische voorzieningen, reinigingsmiddelen, -materialen en -machines. Ook zijn wij inzetbaar als ondersteuning voor technische services en hebben wij een opleidingscentrum voor specifieke schoonmaaktrainingen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Recommended Posts