Gelecon verzorgt Ronald McDonald Business Breakfast

 In Gelecon nieuws

Het heeft ons enkele weken aan voorbereidingen gekost, maar met trots presenteerden wij op donderdag 26 april het Ronald McDonald Business Breakfast. In onze showroom mochten wij maar liefst 70 gasten ontvangen met ieder sowieso één ding gemeen; de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Den Haag.

Voorbereidingen treffen
Bij Gelecon zijn we al enkele tijd bezig met diverse verbeteringen en vernieuwingen, waaronder een heuse showroomverbouwing. Voor het ontbijt hebben wij de gehele productwand aangepakt en neergezet in de nieuwe huisstijl. Daarnaast hebben wij Brasserie H’Eerlijk van stichting Xtra Welzijn gevraagd om het eten voor het ontbijt te verzorgen. Samen hebben we onze showroom omgetoverd tot een sfeervolle ruimte compleet met een eet- en drankenhoek en statafels met vrolijke bloemetjes erop gepresenteerd. Wij zijn er klaar voor!

Welkom
Rond 7:45 heten wij de eerste gasten welkom. Iedereen krijgt een naambordje en begint de ochtend met een goede bak koffie. Terwijl de showroom voller en voller stroomt en de muziek langzaam wegvalt door het volume van het publiek bereidt Gelecon-directeur Michael van der Linden zich voor op zijn speech. Op de trap heet hij alle gasten welkom en vertelt hij wat wij precies doen bij Gelecon en waar wij voor staan. Stichting Xtra Welzijn laat hierna weten zeer dankbaar te zijn dat wij hen hebben ingeschakeld. Brasserie H’Eerlijk is een leerwerkproject om vroegtijdige schoolverlaters aan een diploma voor de horeca te helpen. Na de speeches werd het ontbijt officieel geopend.

Netwerken
De gasten kregen het nog moeilijk, want er was keuze in overvloed. Van dik belegde pistoletjes en croissantjes tot suikerbrood en een glaasje fruit. Elkaar bijpraten van eerdere ontmoetingen was wat er volgde, maar het zakelijk netwerk uitbreiden en nieuwe mensen leren kennen hoort er natuurlijk ook bij. De Business Breakfast Club blijft groeien, want steeds meer bedrijven willen het Ronald McDonald Huis helpen. Dit ten opluchting van Diana Boer die voorzitter is van de BCC. “We krijgen geen cent subsidie en zijn volledig afhankelijk van giften en donaties”, aldus Diana.
Rond een uurtje of 10:00 vertrekken de laatste gasten uit de showroom, maar wel met een volle maag én een fles Gelecon reinigingsmiddel.

Recent Posts