Gelecon staat voor u klaar

 In Gelecon nieuws

Het Coronavirus heeft het dagelijkse leven van iedereen op z’n kop gezet. Er zijn verplichte maatregelen vanuit de overheid en het RIVM die wij in acht nemen, maar ook binnen ons bedrijf hebben wij stappen ondernomen om Gelecon op een veilige manier draaiende te houden. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst blijven zijn en elke werkdag voor u klaarstaan.

Beperkte bezetting

Wij betreuren de maatregelen die genomen zijn, echter staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers voorop. Er is daarom een beperkte bezetting op ons kantoor en in ons magazijn. Houd u er daarom rekening mee dat het langer kan duren voordat uw vraag beantwoord wordt en dat levertijden en -dagen anders uit kunnen pakken dan u van ons gewend bent.

Bezoeken en afspraken vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers kunnen u telefonisch, via Facetime of per mail te woord staan. Daarnaast zijn klantbezoeken ook weer mogelijk, maar uiteraard wel met gepaste afstand en volgens de verdere richtlijnen van het RIVM. Heeft u vragen en wilt u in contact komen met één van onze vertegenwoordigers? Neem contact met ons op en wij zetten u meteen door naar uw vaste contactpersoon.

Onze showroom

Onze showroom is elke werkdag open van 7:30 tot 16:30. Wij vragen wel van u om rekening te houden met een ieder in de showroom door minstens 1,5 meter afstand te houden. Ook gewenst is om, indien het niet anders kan, bij ons te pinnen. Fysiek contact wordt vermeden.

Online orders

Onze Gelecon webshop is 24/7 geopend en hier kunt u ten alle tijden uw order online aan ons doorgeven. Wij zullen ervoor zorgen dat wij uw bestelling, indien voorradig, zo spoedig mogelijk bij u komen afleveren.

Heeft u nog geen Gelecon webshop account? Meld u dan hier aan als nieuwe klant.

Bezorgen

Onze bezorgers zullen bij het leveren van uw order gepaste afstand houden en fysiek contact vermijden. Zoals u van ons gewend bent leveren wij uw bestelling op elke gewenste plek, op welke verdieping dan ook.

Schaarste in bepaalde producten

Door de enorme vraag naar bepaalde producten, zoals desinfectie gel en desinfectiedoekjes, zijn deze artikelen moeilijker te verkrijgen bij onze toeleveranciers. Het aanbod is schaars en hierdoor kan het zijn dat er genoodzaakt prijsstijgingen doorgevoerd moeten worden. Hier zullen wij u uiteraard over informeren. Houd er in ieder geval rekening mee dat sommige producten een langere en soms onbekende levertijd hebben. Onze excuses voor dit ongemak. Voor o.a. informatie over onze leveringen en garantie etc. willen u graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden.

Monteurs inzetbaar

Onze monteurs van de technische dienst zijn ook in deze tijden gewoon beschikbaar voor storingen en reparaties. Een defecte machine kan zowel in onze werkplaats of, indien mogelijk, bij u op locatie weer worden gerepareerd.

Betrokken samenwerking

Ondanks de uitzonderlijke situatie waar we ons in bevinden willen wij benadrukken dat wij trots zijn op al onze medewerkers die er samen voor zorgen dat wij onze services, diensten en leveringen kunnen voortzetten. Ook in de komende periode zullen wij alles op alles zetten om ons serviceniveau te waarborgen.

Gelecon staat voor u klaar. Waarmee kunnen we van dienst zijn? Neem contact met ons op.

Recommended Posts