Gelecon bestellijst voor hygiëne en desinfectie

 In Gelecon nieuws

Alhoewel de maatregelen langzamerhand aan het versoepelen zijn, heeft het Coronavirus helaas nog een groot deel van de wereld in zijn greep. Schoonmaken, desinfecteren en hygiëne zijn belangrijker dan ooit voor een goede gezondheid. Gelukkig kunnen wij bij Gelecon een steentje bijdragen aan de levering van alles op het gebied van professionele schoonmaak.

Enorme vraag
Het gaat harder dan ooit met bepaalde productsoorten in de schoonmaak. Denk hierbij aan desinfectiemiddelen, zeep, dispensers en niet te vergeten mondkapjes. Door de enorme vraag is het lastiger om deze producten te verkrijgen. Ondanks de uitzonderlijke situatie hebben wij een unieke bestellijst samengesteld die aan alle voorwaarden voldoen wat betreft reiniging en desinfectie. We hebben een ruime voorraad in ons magazijn en mochten we een artikel niet direct kunnen leveren dan zetten we alles op alles om het product zo snel mogelijk te verkrijgen.

Advies hygiënische oplossingen
Heeft u de hygiëne en desinfectie binnen uw organisatie al goed geregeld of kan het wellicht beter? Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over onze hygiënische oplossingen voor professioneel gebruik. Bekijk hier onze Gelecon bestellijst met hygiëne en desinfectie. Heeft u hier interesse in of misschien een vraag over? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Recommended Posts