Ecocaps: het nieuwe doseren om duurzaam schoon te maken

 In Gelecon nieuws

Een belangrijk onderdeel van duurzaam schoonmaken is de juiste dosering gebruiken. Laat dat met Ecocaps, oftewel het nieuwe doseren, onwijs gemakkelijk zijn.

Ecocaps: altijd een exacte dosering
Een perfecte dosering schoonmaakmiddel maakt u eenvoudig met de unieke wereldwijde innovatie Ecocaps. Dit zijn wateroplosbare gedoseerde capsules die gemakkelijk te gebruiken en voor te bereiden zijn. De duurzame productlijn is geschikt voor het reinigen van alle oppervlakken die ontworpen zijn om het verbruik te beheersen. De reeks is gemaakt voor de sanitaire ruimte, keuken, vloer en meubels. Zo werkt het*:

1: Stop de Ecocap in een lege schoonmaakflacon.
2: Vul de flacon met water tot aan de waterlijn.
3: Wacht 2/3 minuten tot de Ecocap is opgelost.
4: Draai de spraykop vast en u kunt beginnen met schoonmaken.

*Dit is enkel de gebruiksaanwijzing voor gebruik met een schoonmaakflacon. Er zijn ook andere gebruiksaanwijzingen, geschikt voor gebruik met een emmer of schoonmaakmachine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen Ecocaps

  • Eenvoudig de perfecte dosering verkrijgen
  • Periodiek zelf een kant-en-klaar schoonmaakmiddel maken
  • Kostenreductie
  • Beter schoonmaakresultaat
  • Veilig werken
  • Duurzaam: ecologisch (eco-label)
  • Leidt tot nul-afval

Het nieuwe doseren is een succes
Onlangs zijn wij de samenwerking aangegaan met een nieuwe klant. Onze vertegenwoordiger Peter heeft hier ‘het nieuwe doseren’ uitgerold. “We hebben een proef gedaan met Ecocaps, omdat ze makkelijk en hygiënisch te doseren zijn en een aangename geur hebben. Door middel van kleurcodering weten de schoonmakers precies wat ze moeten doen. Het gemak van de sachets is dat het na 2 á 3 minuten oplost in water“, vertelt Peter, accountmanager bij Gelecon.

Bestel Ecocaps
Wilt u meer weten over de duurzame werking van Ecocaps? Neem contact met ons op en wij informeren en adviseren u hier graag over. Bent u al klant bij Gelecon en wilt u Ecocaps bestellen? Ga naar onze Gelecon webshop en plaats uw order:

Keuken:
Xtra-Deg Ecocaps – pak 25 stuks

Sanitair:
Bath Ecocaps – pak 25 stuks

Meubels/ramen:
Multi Ecocaps – pak 25 stuks

Vloer:
Floor Ecocaps – pak 25 stuks
Floor Maxi – pak 25 stuks

Recommended Posts