Deze reinigingsmiddelen zijn uiterst geschikt voor professionele vaatwassers

 In Gelecon nieuws

Professionele vaatwassers draaien vaak overuren. Gelukkig bestaan er diverse reinigingsmiddelen die uiterst geschikt zijn voor een krachtige en optimale reiniging én die lang meegaan. Wij informeren u graag over de bestsellers uit ons assortiment.

Vaatwasmiddelen

Super Matic-1 vaatwasmiddel
Dit is een universeel en vloeibaar vaatwasmiddel voor de industriële vaatwasser, welke kan worden aangesloten op een automatisch doseersysteem. Het middel is mild alkalisch en heeft een groot reinigingsvermogen. Door de samenstelling is Super Matic-1 zuinig in gebruik en geschikt voor alle waterhardheden. Can á 10 liter.

Bestel Super Matic-1 vaatwasmiddel

Tana Energy TopKliks
Tana Energy topKliks is een zeer krachtig vloeibaar vaatwasdetergent, die dankzij de ultra geconcentreerde formule uitzonderlijke reinigingsresultaten geeft. Het duurzame reinigingsmiddel zit verpakt in een bag-in-box van 5 liter en garandeert maximale gebruikersveiligheid en hygiëne. Tana Energy TopKliks moet worden aangesloten op een doseerunit, waarna er tot 1/3 lagere dosering is t.o.v. andere vaatwasmiddelen. Lees hier meer informatie over dit product.

Bestel Tana Energy TopKliks

Sun All-in-1 vaatwastabletten
Voor de normale vaatwassers is Sun All-in-1 een uitstekende keuze. De gecombineerde vaatwastablet zorgt voor gemak, want het verwijdert de meest hardnekkige vlekken en heeft een ingebouwde spoelglans- en zoutfunctie voor een stralend schone vaat.

Bestel Sun All-in-1 vaatwastabletten

Overige middelen voor vaatwassystemen

Super Matic Naglans
Dit is een universeel naglansmiddel voor de industriële vaatwasser, welke kan worden aangesloten op een automatisch doseersysteem. Het product is toepasbaar in alle waterhardheden. Werkt ‘super’ in combinatie met de eerder genoemde Super Matic-1 vaatwasmiddel.

Bestel Super Matic naglans


Tana Brillant TopKliks
In combinatie met het duurzame vaatwasmiddel Tana Energy TopKliks is Tana Brillant TopKliks hét middel voor de mooie naglans. Ook dit product is zeer geconcentreerd, duurzaam en verzekert een uitstekende glans ondanks de lage dosering.

Bestel Tana Brillant TopKliks

Broxo onthardingszout
Onthardingszout zorgt voor een langere levensduur van de vaatwasmachine. Het voorkomt kalkaanslag en zorgt door het spoelen voor een extra schoon, droog en glanzend wasresultaat.

Bestel Broxo onthardingszout 2,2 kg

Bestel Broxo onthardingszout 25 kg

Wilt u meer informatie over het gebruik van één van bovenstaande producten? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is.

Recommended Posts