Desinfecteer ruimtes met nieuwe Fimap desinfectiemachines

 In Gelecon nieuws

De verschijning van het Coronavirus heeft gezorgd voor moeilijke en onzekere tijden. We weten dat een virus uren kan overleven op oppervlaktes en dat het gebruik van een desinfectiemiddel virussen kan doden en zo de infectie van mensen voorkomt. Een desinfectiemachine zou daarom ideaal zijn om binnenruimtes in korte tijd te ontsmetten met desinfectiemiddel. Gelukkig kunnen wij melden dat zulke machines op de markt bestaan en dat u deze bij ons kunt bestellen.

Fimap speelt in op noodsituatie

Als fabrikanten van professionele reinigingsoplossingen vindt Fimap het hun plicht om snel op de noodsituatie rondom het Coronavirus te reageren door technologieën te leveren die de verspreiding van het virus kunnen helpen bestrijden. De fabrikant heeft al hun middelen, ervaring en creativiteit gecombineerd om enkele van de nieuwste generatie machines om te zetten in krachtige ontsmettingsmachines die in staat zijn om grote oppervlaktes snel en effectief te ontsmetten. Maak kennis met de BMg Sanitizer, de MMg Sanitizer en de Sanex.

“Het doel is om snel in actie te komen en een steentje bij te dragen door onmiddellijk – in zoveel mogelijk omstandigheden – hulp te bieden bij het beperken van besmetting en verspreiding door oppervlaktes.”

BMg Sanitizer

De BMg Sanitizer is een machine voor het desinfecteren van vloeren. De BMg sanitizer is dé professionele oplossing voor het snel en effectief desinfecteren van vloeren. Een groep nozzles, die zich aan de achterzijde van de machine bevindt, vernevelt het desinfectiemiddel over de totale werkbreedte van 100 cm en laat een ontsmet oppervlak achter. De BMg Sanitizer desinfecteert effectief grote oppervlaktes in een korte tijd, tot wel 106.000 m² per volle tank. De machine kan 5 uur continu werken en elke volle tank kan tot 50 liter desinfectiemiddel bevatten. De BMg kan gebruikt worden met alle soorten desinfectiemiddel. Bekijk ook de video:

MMg Sanitizer

De MMg Sanitizer is een machine voor het desinfecteren van vloeren. De MMg Sanitizer is de professionele oplossing voor het snel en effectief desinfecteren van vloeren. Een groep nozzles, die zich aan de achterzijde van de machine bevindt, vernevelt het desinfectiemiddel over de totale werkbreedte van 130 cm en laat een ontsmet oppervlak achter. De MMg Sanitizer desinfecteert effectief grote oppervlaktes in een korte tijd, tot wel 327.000 m² per volle tank. De machine kan 6,5 uur continu werken en elke volle tank kan tot 110 liter desinfectiemiddel bevatten. De MMg kan gebruikt worden met alle soorten desinfectiemiddel.

Sanex

De Fimap Sanex is gemaakt voor het atomiseren van desinfectiemiddelen binnenshuis. Sanex is licht gewicht, makkelijk te vervoeren en heeft een netsnoer van 8 mater. Desinfectiemiddelen worden verneveld voor een langduriger effect en worden gelijkmatig verdeeld in de lucht van de te behandelen ruimte. Op deze manier worden alle oppervlaktes die aanwezig zijn in de complete ruimte bereikt en gedesinfecteerd.

Sanex kan extreem kleine deeltje produceren van ongeveer 8 micron diameter (ter vergelijking; sigarettenrook deeltjes zijn ongeveer 3 micron). Dankzij deze kleine afmeting, kan een groot deel van het geatomiseerde product verdampen en zo van vloeibaar naar gas veranderen. In één minuut kan ongeveer 30 gram van het desinfectiemiddel worden verneveld.

Interesse in een desinfectiemachine?

Bescherm de gezondheid van mensen door middel van het verzekeren van perfect gedesinfecteerde vloeren in o.a. ziekenhuizen, zorginstellingen, supermarkten, kantines, magazijnen, vliegvelden, stations en winkelcentra. Neem bij vragen en voor interesse contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Recommended Posts