De nieuwe Gelecon webshop is online

 In Gelecon nieuws

Hoera, de nieuwe Gelecon webshop is per 1 mei online gegaan. Met de vernieuwde online winkel wordt het orderproces geautomatiseerd en kunnen klanten makkelijker gegevens inzien. De livegang is een positieve en efficiënte vooruitgang voor het bedrijf, gezien de innovatieve plannen.

Voordelen van de webshop
Sinds 1 mei kunnen klanten terecht in onze nieuwe webshop via de volgende link: https://webshop.geleconvoorburg.nl.
Een aantal voordelen van de vernieuwde Gelecon webwinkel zijn:
• De ingevoerde orders komen automatisch in het systeem te staan
• U ziet meteen de juiste (netto)prijzen
• U kunt inzien of producten wel of niet voorradig zijn

“Voorheen werden orders nog heel ouderwets met de hand ingevoerd. De komst van de nieuwe webshop is daarom een 100% verbetering. Klanten kunnen favorietenlijsten aanmaken, aantallen invoeren en hebben het beheer voor meerdere locaties in eigen handen”, zegt Moelai, marketing medewerker van Gelecon. “Het uiterlijk van de webshop wordt binnenkort aangepast naar de nieuwe huisstijl van Gelecon. Elke stap is er één vooruit!”

Inloggen en registreren
Om een bestelling te plaatsen via de webshop dienen klanten ingelogd te zijn. Uiteraard kan ieder bedrijf zich registreren bij Gelecon om producten aan te schaffen. Klik op de volgende link om klant te worden bij Gelecon: https://webshop.geleconvoorburg.nl/Websolutions/default.aspx?wsmt=wssignin

Recent Posts