De Fimap Orbitizer is ideaal voor ruimtes met krappe hoeken

 In Gelecon nieuws

Sommige ruimtes zijn niet ideaal voor schoonmakers. Denk aan ruimtes met veel krappe hoeken en waar er veel langs en onder meubels gewerkt moet worden. Herkenbaar? De nieuwe Fimap Orbitizer is juist gemaakt voor dit soort ruimtes met kleine, onhandige hoeken.

De Fimap Orbitizer is een professionele excentrische vloerreinigingsmachine waarmee werkelijk elke hoek bereikt kan worden. Zelfs de meest ontoegankelijke ruimtes. Zijn slanke vorm en de schrobkop van slechts 11 cm hoog zorgen ervoor dat de Orbitizer perfect is voor het eenvoudig reinigen van transportmiddelen, onder en tussen stoelen, evenals in toiletten, op trappen, in keukens en wachtkamers. De draadloze machine manoeuvreert zich eenvoudig in hoeken, langs plinten en op treden, zowel op horizontale als verticale vlakken. De 3.800 orbitale bewegingen per minuut garanderen uitstekende prestaties.

De Orbitizer is geschikt voor elk type vloer, zowel harde vloeren als vloeren bedekt met hout, linoleum, PVC of tapijt. Het apparaat heeft een 36V lithiumbatterij, die het mogelijk maakt om overal te kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact, en zonder gehinderd te worden door een kabel. Doordat de gebruiker het water alleen verstuift wanneer dat nodig is gebruikt de machine bijzonder weinig water en reinigingsmiddel.

Een nauwkeurige gewichtsbalans tussen het handvat en de basis zorgt voor een stevige grip en eenvoudige controle tijdens het manoeuvreren van de machine. Tevens levert hij de juiste druk op de schrobpad voor het uitvoeren van zware reinigings- en herstelbehandelingen van alle harde vloeren. Met de juiste pad kan de Orbitizer verschillende behandelingen uitvoeren. Van eenvoudige onderhoudsschoonmaak tot heavy duty reinigen en van was verwijderen tot kristalliseren en polijsten.

De Orbitizer is nu vanuit voorraad leverbaar! Voor meer informatie of een demo kunt u contact met ons opnemen.

Recommended Posts