De efficiëntie en het gemak van de Fimap E-Spray

 In Gelecon nieuws

De Fimap E-Spray is een groot succes. Gezien het wereldwijd steeds meer toeneemt in verkopen geeft de leverancier ook steeds meer informatievideo’s vrij, welke de efficiëntie en het gemak van het desinfectie apparaat aantonen. Nog nooit van de E-Spray gehoord? We informeren u graag!

E-Spray
De E-Spray een professionele pistool sprayer die gebruik maakt van elektrostatische inductie om desinfecterende producten effectief en gelijkmatig te verspreiden. De sprayer is lichtgewicht en comfortabel in gebruik. De lithium ion batterij maakt het mogelijk om enkele uren overal te desinfecteren zonder aan een kabel vast te zitten. Het product word in zeer kleine en lichte druppels verspreid die in alle hoekjes van het behandelde oppervlak komen. Nadat deze zijn neergedaald laten ze een desinfecterende laag achter.

Ziektekiemen en bacteriën verspreiden zich snel en kunnen zich nestelen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals toetsen­borden, telefoons of kassasystemen. Een elektrostatische spray kan het doel oppervlak gelijkmatig bereiken tot in de meest ontoegankelijke plekken. De wolk desinfectie bedekt het op­pervlak compleet en ontsmet deze op elk onderdeel.

Hoe het werkt
Elektrostatische desinfectie biedt de mo­gelijkheid om een compleet oppervlakte snel en gelijkmatig te bedekken. De elek­trostatische applicator geeft een elektrische lading aan het product dat uit de nozzle komt. De geladen deeltjes stoten elkaar af, zodat ze op afstand van elkaar blijven, maar tegelijkertijd worden ze aangetrokken tot het te behandelen oppervlak. De kracht van de geladen deel­tjes is groter dan die van de zwaartekracht zodat ze direct worden aangetrokken naar oppervlaktes en niet op de grond vallen. De aantrekkingskracht zorgt er dus voor dat alle deeltjes van het product op het oppervlak terecht komen en een 360 graden dek­king geven zonder stukken over te slaan.

Desinfectie in 4 stappen:

  1. De elektrostatische applicator geeft een elektrische lading mee aan het desinfectiemiddel dat uit de nozzle komt.
  2. Geladen deeltjes worden aangetrokken tot het opper­vlak.
  3. Het oppervlak wordt bereikt en gecoat door het gemi­croniseerde product.
  4. Elk oppervlak is compleet en gelijkmatig bedekt met het desinfectie middel.

Hoe het wordt geleverd
De E-Spray wordt compleet geleverd met Li-ion batterij (18V/2000mAh), lader, 3 nozzles en en opberg box. En valt uit te breiden met een Long Range Rugzak om 2 liter extra desinfectie mee te nemen, een schouderband harnas voor comfortabel gebruik en een batterij met meer capaciteit voor een langere werkduur.

Video 1:

Video 2:

De E-Spray is nu uit voorraad leverbaar! Wilt u meer informatie over de E-Spray of een demo bij u op locatie? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en prijzen.

Recommended Posts