Daarom zijn werkwagens onmisbaar voor de professionele schoonmaker

 In Gelecon nieuws

Schoonmaak werkwagens zijn dé oplossing om allerlei benodigdheden in te organiseren, maar eveneens praktisch omdat ze mobiel zijn. Welke werkwagens zijn er en hoe compleet kunnen ze georganiseerd worden, zodat er zo efficiënt mee kan worden gewerkt?

Typen werkwagens
Binnen de schoonmaakbranche worden er meestal 4 typen werkwagens gehanteerd:

  • Materiaalwagens: de meest uitgebreide werkwagens die er zijn
  • Vuilverzamelwagens: voor het verzamelen van afval
  • Waszakwagens: voor het verzamelen van textiel
  • Hotelwagens: voor het opbergen en verzamelen van bedden- en linnengoed

Materiaalwagen
Bij Gelecon verkopen wij werkwagens van Numatic en Vileda. Deze zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar hebben ook slimme opties en inrichtingsmogelijkheden. Naar eigen wens zijn ze uit te breiden met diverse kits en accessoires. En niet te vergeten: het design van de werkwagen is er in de afgelopen jaren op vooruit gegaan, waarbij duurzame materialen centraal staan. De werkwagens gaan dus ontzettend lang mee, zijn onmisbaar in elk gebouw en bieden de schoonmaker alle tools die hij nodig heeft om zijn werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Numatic
Numatic biedt zowel kleine als grotere werkkarren. Vooral de grotere wagens bieden de mogelijkheid om zowel machines, hulpmaterialen en reinigingsmiddelen mee te nemen, maar eveneens om afval of vies textiel te verzamelen.

Bekijk ons Gelecon online aanbod met Numatic werkwagens

Vileda
De materiaalwagens van Vileda zijn minimaal uitgerust en uit te breiden naar een voor u multifunctionele werkwagen.

Bekijk ons Gelecon online aanbod met Vileda werkwagens

Vuilverzamelwagen

Vuilverzamelwagens zijn zeer geschikt voor het snel legen van kleinere afvalbakken. Naar keuze zijn er wagens met 1 of meerdere verzamelunits voor het direct scheiden van afval.

Bekijk ons Gelecon online aanbod met vuilverzamelwagens

Waszakwagen
Met een waszakwagen kunt u vuile was veilig, gescheiden en discreet verzamelen en vervoeren. Wordt veelal gebruikt in hotels, recreatie(parken), sportscholen e.d.

Bekijk ons Gelecon online aanbod met waszakwagens

Hotelwagen
Hotelwagens zijn onmisbaar in hotelketens voor housekeeping medewerkers. Ze zijn ideaal voor het opslaan en vervoeren van schoon wasgoed en verzamelen van vuil wasgoed.

Bekijk ons Gelecon online aanbod met hotelwagens

Accessoires voor werkwagens
Omdat werkwagens naar wens uit te breiden zijn alle accessoires eveneens los verkrijgbaar. Denk hierbij aan emmers, deksels haken, klemmen en wielen.

Bekijk ons Gelecon online aanbod met accessoires voor werkwagens

Interesse in een werkwagen?
In onze Gelecon webshop staat slechts een deel van de werkwagens online. Mocht u nu interesse hebben in een specifieke schoonmaakkar of eentje op maat, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen met u meedenken, navraag doen bij onze leveranciers en u naar wens adviseren over de mogelijkheden. Neem contact op met onze Sales Support via 070 33 50 350 of via sales@gelecon.nl. We helpen u graag aan de juiste werkwagen!

Recommended Posts