2x schoonmaakproducten om kauwgom te verwijderen

 In Gelecon nieuws

Kauwgom. Straten en stoepen liggen er vol mee. Eenmaal uitgespuugd kleeft het plakkerige goedje direct vast aan de ondergrond en duurt het zo’n 20 tot 25 jaar voordat het wordt afgebroken. Gelukkig bestaan er schoonmaakproducten die kauwgom van harde oppervlakken verwijderen.

Het probleem kan makkelijk voorkomen worden, maar helaas denken mensen er niet over na wat een jarenlange troep ze achterlaten wanneer ze in alle haast hun kauwgom op openbare plekken lozen. Zonde! Het gevolg hiervan is dat kauwgom zich hecht aan de ondergrond en uitdroogt. Hierdoor is het lastig om de kauwgom te verwijderen. Met water, een reinigingsmiddel en een borstel krijgt men namelijk nauwelijks resultaat. Toch zijn er specialistische schoonmaakproducten die kauwgom eenvoudig kunnen verwijderen. We adviseren u 2 producten uit ons eigen Gelecon assortiment:

InduMaxx Kauwgombevriezer

Gelecon heeft een eigen lijn, genaamd InduMaxx, met reinigingsproducten. Deze collectie richt zich voornamelijk op de industrie. InduMaxx Kauwgombevriezer is een zeer effectief middel in de vorm van een spray. De vloeistof moet rechtstreeks op de kauwgom worden gespoten. De spray verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40 graden Celcius, waardoor deze bevriest en verhardt. Hierna is de kauwgom gemakkelijk met een spatel te verwijderen. Een handig en gebruiksvriendelijk middel om kauwgom snel en eenvoudig te verwijderen van bestrating, maar ook bekleding en vloerbedekking.

Bestel InduMaxx Kauwgombevriezer hier

 

Tana Gum-ex kauwgomverwijderaar

Tana Professional (van Werner & Mertz) is ijzersterk in het produceren van milieubewuste schoonmaakproducten. Zo hebben ze ook Tanex Gum-ex ontwikkeld. Dit krachtige goedje verwijdert kauwgom, speeldeeg, boetseerklei of plasticine van alle textiel, elastische en harde oppervlakken. De spray bevriest de kauwgom en kan hierna met een spatel worden verwijderd zonder het oppervlak te beschadigen. Tanex Gum-ex is residue vrij, materiaalvriendelijk en laat geen plakkerige resten achter.

Bestel Tana Gum-ex kauwgomverwijderaar hier

 

Heeft u vragen over deze producten of zit u met een ander probleem op schoonmaakgebied? Wij helpen u hier graag bij in de vorm van een advies in combinatie met de juiste mix van materialen en middelen. Neem contact met ons op.

Recommended Posts